Architechs blev stiftet i 2016, men teamet bag Architechs har samarbejdet i mere end 10år. Vi valgte at stifte Architechs, da vi før havde flere firmaer og projekter inde for it og mediebranchen, som vi nu har samlet under et navn. For os, er Architechs vores koncern af mange firmaer, samarbejdsaftaler, partnerskaber og mm. For kunderne er Architechs et webbureau og/eller en partner for livet.

Vores hovedformål i Architechs, er vores webbureau, hvor vi tilbyder alle former for software løsninger.  Vi har i dag 2 kontorer, et i Roskilde i Danmark, hvor Jim og Danny med sit danske team har sin base, det er her, hvor vi har vores møder med kunder, koncept udvikling mm. Vores andet kontor, er i Varna, i Bulgarien, det er her Viktor og Stefan sammen med vores team af dygtige programmører sidder.

Hvorfor Bulgarien?
Victor og Stefan som er medejere af Arhcitechs, er begge fra Bulgarien, vi har haft tæt samarbejde med deres team i de sidste mange år og valgte derfor i 2016 at partner op, for at lave Architechs i DK. Det er hernede vi har de fleste af vores programmører ansatte, dette gør at vi kan levere langt billigere kvalitets arbejde, end konkurrerende virksomheder herhjemme i DK. Alt vores software bliver udviklet på engelsk, men leveres til vores danske kunder på dansk.

I vores webbureau afdeling, kan vi i dag tilbyde alt inde for programmering.
Vi er især skarpe inde for
Webshop
Hjemmesider
App udvikling
SEO optimering

Priser

Vores faste priser
standard webshop
9995.-
Standard portfolie hjemmeside
3495.-

Alle priser er altid meget individuelle, da det er projektets størrelse og omfang der fortæller prisen. Vi tager altid et dybdegående møde, for at få afklaret hvad dit projekt kan og skal kunne. når vi er nået til enighed om projektet, gennemgår vi dit projekt internt med vores projektleder hvorefter vi finder en pris samt en estimeret tidshorisont. Det er vigtigt at når du skriver dit projekt, at være præcis ned til mindste detalje i al hvad din hjemmeside eller app skal kunne.

vi har bygget hjemmesider fra 3000kr og helt op til knap 1 million kr, så vi får opgaver i alle størrelser.